Amennyiben vállalkozásunk keretein belül, vagy magánszemélyként társas összejövetelt szeretnénk szervezni – legyen az csak egy kétszemélyes megbeszélés, egy kiscsoportos workshop, egy főzőtanfolyam, vagy egy előadás – szükségünk lesz egy arra alkalmas helyiségre.

Ritka az az otthon, amely rendelkezik ilyen célra különteremmel, így valószínű, hogy terembérlési lehetőséget után fogunk kutatni például a google keresőjében.

Budapesten és Európa nagyobb városaiban egyre elterjedtebb az alkalmi iroda- és terembérlés, de Győrben is találunk már megfelelő termet, irodát, workshop helyszínt.

A keresésnél és kiválasztásnál mindenképp szükséges az alábbi szempontokat figyelembe venni

Közel ennyire fontos a terem technikai felszereltsége. Foglalás előtt mindenképp érdemes tisztázni, hogy van-e WIFI csatlakozási lehetőség, ha igen, milyen feltételekkel. Ha a prezentációhoz szükséges projektor, vagy más szemléltető eszköz, jobb ha tudod, hogy ott számíthatsz-e ilyen felszerelésekre, vagy magaddal kell vinni.

Ha speciális tevékenységre szeretnél termet bérelni, akkor pedig elengedhetetlen a személyes kapcsolatfelvétel már az érdeklődés fázisában, például egy főzőtanfolyam esetében. Persze egy egész konyhát nem tudsz magaddal cipelni, de az alapanyagok mellett valószínűleg néhány eszközt is muszáj lesz és ezt nem árt tisztázni.

Lehetőleg olyan helyen válasszunk terembérlést, amely könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, illetve egyértelműen lehet kommunikálni a címet, hiszen senki sem akar egy ipari parkban bolyongani.

Terembérletre nem csak munkaidőben, de munkaidőn kívül is szükség lehet, sőt, néhány foglalkozás kimondottan a szabadőre koncentrál. Így a foglalás előtt szükséges érdeklődni, hogy milyen nyitva tartással üzemel a hely, milyen feltételekkel van lehetőség – adott esetben – hosszabb tartózkodásra.

Ha sikerült megtalálni a helyet, tisztáztunk minden kérdést és feltételt, a foglalás a visszaigazolással válik véglegessé.

Terembérlésre az alábbi esetekben lehet szükségünk (a teljesség igénye nélkül):

 • üzleti megbeszélések
 • kis létszámú tanfolyamok
 • business- és life coaching
 • kineziológia
 • integrál családállítás
 • önismereti foglalkozások
 • kézműves foglalkozások (tűzzománc, kötés, horgolás stb.)
 • főző tanfolyamok (általános vagy tematizált)
 • főző estek
 • nyelvoktatás
 • személyiségfejlesztő és testfejlesztő foglalkozások
 • felvilágosító programok fiataloknak
 • társkereső találkozók

Terembérlés Győrben?

Nádorvárosban, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen, található az Írisz Szaloniroda, mely stílusában variálható, többféle méretű világos helyiséggel kínál lehetőséget terembérlésre Győrben. A különböző helyiségeket ezen a linken tudod megnézni és a szükséglethez igazodva kiválasztani.

Természetesen ingyenes WIFI áll rendelkezésre, de van lehetőség nyomtatásra, flipchartra és egyéb szemléltető eszközre.

Valamint egy nagy méretű konyha is beépítésre került, mely ideális helyszíne lehet mindenféle főzőtanfolyamnak (kivéve persze a bográcsozást és szabadtéri grillezést), de használható akkor is, ha csak teát, kávét szeretnél kínálni vendégednek.

A nyitva tartás elég rugalmas, 8:00-tól 18:00-ig lehet időpontot foglalni, melyet a foglalási táblázatban találsz a honlapon, de ha kérdésed van, keress minket facebookon, telefonon vagy e-mailben.

Most kockázat nélkül próbálhatod ki a terembérlési szolgáltatást, hiszen az első alkalom ingyenes!