Ismerd meg az Íriszt!

Körülnéztél az oldalunkon, de szeretnél személyesen is meggyőzödni arról, hogy milyen feltételeket tudunk biztosítani szalonirodánkban? Gyere el, próbáld ki az Íriszt. Mert, ahogy minden eddigi ügyfelünk visszajelezte, az Írisznek hangulata van, és ezt leginkább megtapasztalni lehet, semmint egy weblapon bemutatni. Egyeztetés után foglalás nélkül is szívesen körbevezetünk, de élhetsz ajánlatunkkal is: amikor első alkalommal foglalsz náluk 1 órát ingyenesen biztosítunk számodra. 

A foglalás menete: 

A szaloniroda szobáinak (Iris Pink és Iris Green) és termének (Iris Vanilla) foglaltságát az alábbi naptárakban és a termek menüpontban külön-külön is megnézheted.

A szobák foglalása e-mailben történik ezen az oldalon, a naptárak alatti foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével.

A foglalás visszaigazolása az általad megadott email címre küldött válaszüzenetben történik. Ezzel egyidőben a foglalási naptárban is láthatod már a foglalásodat.

Az Iris Pink és Iris Green szobáink az Iris Vanilla termen keresztül közelíthetőek meg. Ezért ha Iris Vanilla termünket szeretnéd foglalni kérjük nézd meg az Iris Pink és Iris Green foglaltságát is hogy elejét vegyük a félreértéseknek. Ha kérdésed lenne keress bennünket akár e-mailben, akár telefonon még a foglalás előtt.

Személyes egyeztetésre 9 óra és 18 óra között az alábbi telefonszámokon van lehetőség: +36 70 504 4417, +36 30 929 4373.

A szabad időpontokat itt látod:

A foglaláshoz az alábbiak megadására kérünk:

Válaszd ki a bérelni kívánt helyiséget

Az irodabérlés legfontosabb feltételei: 

  • A minimális foglalási idő: 1 óra
  • Egyeztetés szükséges abban az esetben, ha a foglalás nem egész órára, órákra történik.
  • A foglaláshoz kérjük, mindig számold hozzá a készülődés és összepakolási időt is, és add hozzá a foglalásod időtartamához.
  • Annak érdekében, hogy mindenki kényelmesen tudja igénybe venni a helyiségeket kérjük, hogy pár perccel korábban hagyd el az általad bérelt szobát. Természetesen az iroda közös helyiségei ilyenkor is ingyenesen rendelkezésedre állnak.
  • A foglalási idő túllépése esetén minden megkezdett óra teljes órának számít, ennek megfelelően kerül kiszámlázásra.
  • Foglalás lemondása: A lemondást az időpont előtt 3 nappal tudjuk elfogadni következmények nélkül. A 72 órán belüli lemondás esetén a bérleti díj negyede, 24 órán belüli lemondás esetén a bérleti díj fele kerül kiszámlázásra. Lemondást kizárólag írásban, elektronikus üzenetben tudunk elfogadni
  • Amennyiben a foglalási díj összértéke a 8000 forintot meghaladja az összérték felére előleget kérünk díjbekérő alapján. Az előleg összegét legkésőbb a foglalási időpont előtt egy héttel kérjük átutalni.
  • További feltételek az Általános Szerződési Feltételekben találhatók, kérjük figyelmesen olvasd végig.
  • Fizetési mód: készpénzzel vagy átutalással