Katona Bernadett vagyok, kineziológus.

Álmom, hogy minél több embert tudjak segíteni a feszültség, a stressz kezelésében, lelki elakadása oldásában, és abban, hogy megismerje és elfogadja önmagát, hogy megteremthesse testi-lelki egyensúlyát és azt az életet, amire igazán vágyik!

Nem ígérek csodagyógyírt minden betegségre, és nincs olyan módszer a kezemben, amivel minden feszültséged, fájdalmad, rossz érzésed egy gombnyomásra eltűnik – mert egyszerűen nem létezik ilyen.

De azt megígérhetem, hogy ha engem tisztelsz meg azzal, hogy támogathatlak utadon, akkor mindig maximális odafigyelést, megértést és szakmai felkészültséget kapsz.

Minden ember, minden egyes probléma egyedi, épp ezért mindig egy kicsit más technika lesz az, ami leghatékonyabban tud segíteni.

Több, mint 15 éve tanulok már különböző egészségmegőrző, önfejlesztő és stresszoldó módszereket, és a kineziológia mellett coaching, vizualizációs és más eszközöket is használok egy oldás során, hogy minél több oldalról, és minél mélyebben, hatékonyabban tudjalak támogatni a változásban.

Ha készen állsz rá, hogy tegyél egy lépést magadért, kérj időpontot a lenti elérhetőségeken!

+36 20 397 0897

kapcsolat@napfenykucko.hu

www.napfenykucko.hu

https://www.facebook.com/NapfenyKuckoGyor

Szeretettel: Berni