Kátai Csilla vagyok, arctorna tréner és Holistic Life Coach

Mindig a természetességet képviseltem, így talán nem véletlen, hogy rám talált egy olyan módszer, aminek pont ez az egyik legfontosabb ismertetőjegye. Ez egy arcon végezhető edzésforma és a célja, hogy az arcizmokat különféle feszítő és lazító gyakorlatokkal hozza tónusba. Számos jótékony hatást felsorolhatunk, mint a ráncok halványítása, az állkapocs egészségének megőrzése vagy akár a horkolás, fogcsikorgatás megszüntetése.
2019 januárjától, mint tréner, szervezek egyéni és csoportos workshopokat, és mára szívügyem lett, hogy minél több emberrel megismertessem ezt a komplex, egészségmegőrző szépségprogramot.

Szeretettel várok mindenkit, aki érdeklődik a program iránt és kitartó munkával szeretne változást elérni.

A másik, számomra fontos út, amin elindultam, a Coach szakma világa.

Rengeteg problémánk fakad a stresszen kívül a rosszul megválasztott kommunikációból.
Olyan irányzatot kerestem, ami figyelembe veszi a test, a lélek és a szellem egységét. Egy adott problémát e hármas szemponton keresztül kell vizsgálni, olyan célzott kérdésekkel, gyakorlatokkal, amik közelebb hozzák a megoldást.
A coaching egy olyan támogató tevékenység, amiben a téged foglalkoztató, életeddel kapcsolatos kérdésekre, felmerülő problémákra keresünk együtt válaszokat, tárunk fel különféle nézőpontokat, lehetőségeket.

Ezt kiegészítve használhatjuk az Access eszközét stressz oldásra, mely egy gyengéd fejkezelés és arra hivatott, hogy életed egyes területeihez kapcsolódó negatív programokat kioldja.

Megoldás lehetek:

  • ha elakadtál, céltalan vagy
  • vágynál egy mélyebb önismeretre
  • ha döntés előtt állsz, de nem tudod, hogy hozd meg
  • problémákkal küzdesz az emberi kapcsolataidban