Nem mondhatjuk, hogy az alkalmi irodabérlés kimondottan elterjedt szokás lenne Győrben, míg Budapesten és Európa más nagyvárosaiban népszerű megoldás alkalomszerűen irodahelyiséget bérelni legyen szó oktatásról, konzultációról, munkamegbeszélésről, workshopról vagy coach foglalkozásról, kézműves eseményről vagy épp kis létszámú előadásról. Pedig a költséghatékonyság és egyszerűség szempontjából kiváló lehetőség.

Nem kell sok százezer Forintért fenntartani egy saját irodát, annak minden költségével és problémájával, nyűgével együtt, pláne ha csak heti néhány alkalommal van rá szükség. Nem kell a takarításával foglalkozni, a főbérlővel vitázni a közös költségen, szúnyoghálót szereltetni, vagy kávégépet beszerezni, mert egy alkalmi irodabérlés esetén ezeket helyettünk megteszi valaki más. Igen, még itt Győrben is.

Ugye milyen egyszerűen hangzik? Pár dologra azonban érdemes odafigyelni az irodabérlés esetén.

6 pontban, hogy mire figyelj ha irodát bérelsz Győrben?

 1. Mindenekelőtt a létszám. Ha kétszemélyes konzultációról, kezelésről, coachingról van szó, természetesen csak a terem stílusának választása lesz érdekes szempont, nagyobb létszámú esemény tervezésekor mindenképp figyelembe kell venni hogy a választott teremben hány fő fér el kényelmesen, tekintve a foglalkozás helyigényét is (pl. nagyobb létszámú workshop, vagy jógamatracok elhelyezése okán).
 2. Olyan bérelhető irodát válassz, amelyet könnyű megközelíteni, egyszerűen el tudod magyarázni a partnernek/vendégnek hogy hol találja, hiszen senkinek nem lesz hasznos, ha órákat bolyong egy ipari parkban, mert még a végén feladja és visszafordul. Ugyanitt jegyzendő meg, hogy a parkoló annál jobb, minél közelebb van, és lehetőség szerint ingyenes. De a minimum, hogy van. Illetve még arra is szükséges figyelni, hogy melyik parkolási zónában van, hiszen Győr eléggé lefedett a fizetős parkolókat illetően
 3. A találkozó jellegétől függően szükség lehet különböző technikai eszközökre, melyek ideális esetben rendelkezésre állnak, és nem neked kell a projektort vagy a képernyőt szállítani. A foglalás előtt mindenképp tisztázd, hogy van-e wifi, vagy más internetcsatlakozási lehetőség.
 4. A legtöbben klasszikusan munkaidőben dolgoznak, de bizonyos foglalkozásokra csak a délutáni órákban jut ideje az embernek. Így mindenképp érdeklődj, hogy az iroda bérlésére hány óráig van lehetőség.
 5. Ugyan nem létszükséglet, de a kényelem szempontjából mindenképp előnyös, ha az iroda rendelkezik konyhával, főzősarokkal, hogy ne termoszból kelljen megkínálni a partnert kávéval. Kivéve, ha főzőtanfolyam megtartását tervezed, mert ez esetben természetes megléte.
 6. Az irodahelyiség bérlésekor a foglalás visszaigazolása kihagyhatatlan lépés, mert akkor válik véglegessé a foglalás. Meglehetősen kellemetlen eset, ha megérkezel a partnerrel az üzleti tárgyalásra, de épp kineziológiai kezelés zajlik a kiválasztott teremben.

Milyen az ideális iroda akár Győrben?

Mindezek fényében nem is nehéz feladat meghatározni, hogy milyen az ideális bérelhető iroda igaz?

 • többféle létszámú eseményre legyen alkalmas helyisége
 • a különböző foglalkozások részvevői ne zavarják egymást
 • könnyen megközelíthető legyen, parkolási lehetőséggel
 • rendelkezzen a szükséges technikai felszereltséggel, amire csak igény lehet
 • a foglalkozások különbözősége miatt alakítható legyen a berendezés, stílus
 • lehetőség szerint legyen benne egy konyhasarok a kényelem miatt
 • rugalmas nyitva tartása legyen
 • könnyű foglalás, nyomon követhetőség a terembérlés során

Miért megfelelő választás az Írisz Szaloniroda terembérlés esetén Győrben?

 • Győrben a belvároshoz közel, a vasúti- és buszpályaudvartól pár perc sétára található.
 • Többféle méretű és stílusú teremmel rendelkezik, melyek igény szerint alakíthatók mint a berendezést, mind a stílust illetően, így az iroda választása alkalomhoz igazítható .
 • Ingyenes wifi használható, igény szerint mozgatható monitorra, flipchartra, nyomtatóra és egyéb irodaeszközökre van lehetőség, az alkalmi irodabérlés során.
 • Meglehetősen tág a győri szaloniroda nyitvatartási ideje, hiszen reggel 8-tól este 6-ig nyitva áll.
 • Foglalásra több lehetőség is adott: legegyszerűbben a honlapon található foglalási táblázatban (https://www.irisz-szaloniroda.hu/foglalas/), de lehet facebookon, telefonon vagy e-mailben foglalni.
 • Háztartási méretű konyhával rendelkezik, amely akár főzőtanfolyamok megtartására is alkalmas, nem csupán irodai kávéfőzésre.