Házirend

A Szaloniroda kényelmes, tiszta munkavégzésre alkalmas működéséhez kérjük tartsd be a házirendet! 

Ötleteket és észrevételeket szívesen fogadunk, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk.

AZ IRODA ÉS KÖRNYEZETÜNK

1. Dohányozni, csak az irodán kívül, ott is csak a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével lehet.

2. Kérünk, hogy az irodában a közlekedőket, a menekülő útvonalakat hagyd szabadon. 

3. Az Írisz Szalonba nem lehet behozni kisállatot.

4. Irodánkat igyekszünk környezettudatosan használni, így kérünk, hogy a közlekedők kivételével, a nem használt helyiségekben mindig kapcsold le a villanyt, ne folyasd feleslegesen a vizet, csak a feltétlenül szükséges dokumentumokat nyomtasd ki.

5. Kérünk, ügyelj a tisztaságra. A szoba elhagyása előtt állítsd vissza azt eredeti állapotába, a mosatlant tedd a mosogató tálcába, az esetleges hulladékot a megfelelő SZELEKTÍV hulladék tárolóba.

6. A konyhában az írisz bérlői magukat szolgálják ki. Itt fogyaszthatod el ennivalódat, ihatsz kávét vagy teát. Üres ételes dobozt kérünk, ne hagyj a konyhában.

7. A konyhában található hűtőszekrényt, vízforralót, és kávéfőzőt a leírások szerint használd! Ha valamiben nem vagy biztos, keresd kollégánkat!

8. Termekbe ételt csak előre egyeztetett formában és módon lehetséges, amúgy a szobákban nem lehet enni. Amennyiben mégis fogyasztanál bent ételt, úgy automatikusan takarítási díjat számolunk fel, melynek díja 3000 Ft.

9. A mellékhelyiségekben is ügyelj a tisztaságra, és a lefolyóba ne kerüljön más, csak WC papír!

A MUNKAVÉGZÉS FELTÉTELEI

10. Az iroda nyitva tartása Hétfő-Péntek 08:00-18:00. Külön egyeztetés mellett a hétvégi nyitva tartás is megoldható. Az iroda a nyitvatartási idő esetleges változásairól (ünnepnapok, karbantartás, szabadság) belátható időn belül értesítünk. 

11. A szobák és a nagy terem időben történő foglalása ajánlott, az időbeli ütközések, illetve félreértések elkerülése végett. A pontosság fontos, mert más is várhat a helységekre, ezért kérünk, hogy a lefoglalt időponthoz képest pár perccel korábban hagyd el az általad bérelt szobát. Amennyiben 5 percnél tovább maradsz a foglalt helységben úgy automatikusan a következő órát is kiszámlázzuk. Természetesen az iroda közös helyiségei a foglalás után is ingyenesen rendelkezésedre állnak.

12. Klienseidet, vendégeidet az Iroda munkatársai fogadják viszont felelősséget értük mindenkinek magának kell vállalnia. A házirend vonatkozó szakaszai rájuk nézve is kötelezők, a betartatása a te feladatod. 

13. Kérünk, hogy a szobákat ill. a nagy termet rendeltetésüknek megfelelően használd. A helységekben található berendezéseket előzetes egyeztetés után igényeidnek megfelelően átrendezheted. A Szalon falain maradandó nyomot hagyó módon képet, egyéb tárgyat rögzíteni, a falat bárhol megfúrni, a falra írni, ragasztani viszont nem lehetséges.

14. Kérünk, figyelj arra, hogy amennyiben mozgatod a berendezési tárgyakat, akkor a ház más lakóit ez ne zavarja, a falak ne sérüljenek.

15. A Szaloniroda eszközei, tárgyai az iroda tulajdonát képezik. Az irodai eszközök használatáról érdeklődj kollégánknál.

16. Az általunk szolgáltatott internet használata mindenki számára ingyenesen biztosított.

17. Tudod, nálunk mindent szabad, ami másokat nem zavar! Így például figyelj rá, hogy a telefonod ne csörögjön túl hangosan, a másokat esetlegesen zavaró beszélgetéseket, megbeszéléseket, egyeztetéseket a konyhában tedd meg. 

18. Az iroda területén lehetőséged van tevékenységeddel kapcsolatos reklámanyag elhelyezésére, ez ügyben keresd kollégánkat.

19. Az értékek megőrzésére mindenki maga ügyeljen. A szabadon hagyott tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

20. Ha bármilyen rendellenességet észlelsz, kérlek jelezd kollégánknak vagy küldj egy üzenetet számunkra.

Jó munkát, és kellemes itt tartózkodást kívánunk!