Mindenkinek van története. Néha egy, van, hogy több. Lehet romantikus, kalandos, érzelmes, fájdalmas, boldog, sírós. Ezerféle. De ahogy a mesék, úgy az emberek történetei sem mindig zökkenőmentesek. Vannak akadályok, pihenők, kihívások, és van, hogy elakad az egész. Néha nem tudod hogyan tovább, melyik utat válaszd, merre indulj.

Ebben szeretnék segíteni.

Mi a te történeted? Meséld el! Hol vagy most? Merre szeretnél menni? Nem találod az utad? Együtt megkeressük!

A közös munka során kiderül, hol is tartasz éppen a saját mesédben, melyik az a pont (vagy több) ahol elakadtál és jól jönne egy kis támogatás a továbblépéshez. Erre az útra szeretnélek meghívni. A történetben Te vagy a főszereplő, én pedig a néha kissé kotnyeles narrátor, vagy ha úgy tetszik a főhős (nő) lelkiismerete, aki támaszt nyújt, meghallgat, ha kell, és figyel Rád.

Markó Júlia vagyok, life coach és rendszertábla instuktor. Azért lettem coach, hogy megismerve a Te történetedet, segíthesselek a saját utadat megtalálni és elindulni rajta abba az irányba, ami eddig talán rejtve volt előtted. Célom, hogy elsősorban az aktív figyelem erejével a foglalkozások során Rád koncentrálva beszélgessünk, azokról a dolgokról, amik elakadást vagy nehézséget jelentenek az életedben, vagy csak szeretnéd kibeszélni magadból, ami foglalkoztat. Van egy történeted. Lesz egy hallgatóságod. Gyere, mesélj!