Nő vagyok, Anya vagyok, Társ vagyok. Kineziológus vagyok és imádom a hivatásomat. Mióta az eszemet tudom, szociálisan érzékeny vagyok és érdeklődéssel fordulok az emberek felé.

Életem egy nehéz szakaszában, több életterületet (egzisztencia, magánélet, egészség) érintő válság következtében találkoztam a kineziológiával és elképesztően sokat segített nekem a módszer. Akkoriban már rendelkeztem némi önismerettel és tudatosan tisztában voltam az életemben felmerülő nehézségek kiváltó okaival, de az igazi áttörést a kineziológia hozta.

Többet szerettem volna tudni a módszerről, ezért jelentkeztem az Európa Akadémia 3 éves professzionális kineziológus képzésére. Ekkor nagyot fordult velem a világ, ahogy elkezdtem az iskolát már az első félév vége előtt megismertem a páromat és mire végeztem, megszületett a kislányunk. Időközben valódi szerelemmé érett a kineziológia iránti érdeklődésem, ahogy láttam másokon és tapasztaltam saját magamon az oldások által bekövetkezett pozitív változásokat, fejlődést.

Folyamatosan fejlesztem az ismereteimet további kineziológiai ágak elsajátításával, illetve a kezelést kiegészítő egyéb módszerek megismerésével. Amíg tehetem tanulni fogok, erre sarkall a velem született maximalizmusom és a szakma iránti elhivatottságom.

Nagyon fontos tudnod, hogy nincs varázspálcám, sem mágikus erőm, így sajnos egy csettintéssel nem tudjuk megoldani a nehézségeid, de ha mindketten beletesszük, ami tőlünk telik, a siker nem maradhat el!

Elérhetőség:

+36 20 941 8741
anita.koczan@kiegyensulyozva.hu
www.kiegyensulyozva.hu